Partners

Met het oog op uw welzijn willen wij een zo optimaal mogelijke hulpverlening bieden. Er zijn hiervoor diverse samenwerkingsverbanden aangegaan om een eventuele doorverwijzing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Hierbij wordt geselecteerd op professionaliteit, aandacht en betrokkenheid. Ieder specifiek vakgebied heeft haar eigen kwalificaties, certificeringen, aansluiting bij een beroepsvereniging of overkoepelend orgaan. Omdat wij transparantie belangrijk vinden benoemen wij hieronder onze partners. Via de links verkrijgt u specifieke informatie.

Als het welzijn het laat afweten kan dit psychische, fysieke en financiële gevolgen hebben. De partners vullen onze dienstverlening aan.

 

Yoga AOT Studio Balans

Yoga, Ademhaling- en Ontspanningstherapie

Yoga: u leert naar de signalen van uw eigen lichaam te luisteren. Oefeningen zijn gericht op herstel van de fysieke en psychische balans.

Adem- en Ontspanningstherapie (AOT): de grondlegger van de AOT methode is de arts dr. J.J.van Dixhoorn. De methode is wetenschappelijk getoetst. De ademhaling is een belangrijke schakel in de wisselwerking tussen lichaam en geest. U krijgt inzicht hoe u met spanning omgaat en u leert deze te reguleren. De natuurlijke en ontspannen adembeweging wordt hersteld.

Contactpersoon: Maureen van Brenk
www.yoga-aot-studiobalans.nl
www.methodevandixhoorn.com
www.ademtherapie-aos.org

 

Studio DoIn Balans

Shiatsu, Do-In, Meditatie

Shiatsu: een vorm van acupressuur waarbij de behandelaar gebruik maakt van energiebanen.

Do-In: deze rek- en strekoefeningen zijn goed voor uw lichaam en geest, ontspannen en geven energie.

Meditatie: u leert uw gedachten en gevoelens te observeren en accepteren. Uw gedachtenstroom komt tot rust waardoor u kalmeert en ontspant.

Contactpersonen: Cathy de Geest, Ria Sier
www.DoIn-Balans.nl

 

Op Weg

Beeldende therapie

Beeldende therapie: Er wordt actief met materialen en thema’s gewerkt. Er ontstaat beweging in uw leven en via uw passie en kracht komt u dichter bij uzelf. Er worden verschillende therapeutische invalshoeken gebruikt.

Contactpersoon: Jetty van der Wijk
www.beeldendopweg.nl

 

Voedingscoach Bea Pols

Voedingsconsulente

Voedingsconsulente: Een gezonde en verantwoorde voeding behoort in uw dagelijkse leven een groot aandachtspunt te zijn. Het is onze belangrijkste energiebron. Als u fysiek niet in optimale conditie bent verdient dit nog meer uw aandacht en zult u zich bewust moeten worden van de wijze waarop u hiermee omgaat.

Contactpersoon: Bea Pols
www.beapols.nl

Kleine klaproos